lauantai 6. huhtikuuta 2013

Tästä se lähtee

Tervetuloa Pöröjahdissa-blogiin, golfhommia sekalaisen porukan silmin. Nyt jo julistettakoon, että kirjoittelun tarkoituksena ei ole sivistää tai tärkeillä (olemattomilla) pelikyvyillä, vaan ihan vain viihdyttää. Kirjoitustyyli on siis vähintäänkin pilke silmäkulmassa ja joskus jopa kieli poskella.

Vuosien aikana kaveriporukkaamme on kertynyt koloa rakastavia golfkenttien sankareita, joiden edesottamuksia näillä sivuilla pääsette seuraamaan erinäisten pelailujen muodossa. Blogipäivitysten sisältö on laidasta laitaan niinkuin osan blogissa esiteltävien pelaajien lyönneistäkin.

Pääkirjoittajina on yhteistasoituksen 50 omaava kaksikko, joka kesäisin elää pääosin Peuramaan metsissä etsimässä palloja. Ajoittain pojat saattaa bongata myös klubin terassilta pohtimassa kierroksen lopputulosta suurien filosofisten kysymysten äärellä.






Toivomme Teille lukijat hauskoja lukuhetkiä. Muistakaa rakastaa koloa pyyteettömästi.

-Pöröjahdin pojat

3 kommenttia:

  1. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z5u_2bGPdUY

    VastaaPoista
  2. Blogin nimi on kyl osuva! Siks tuliki täs poikien kans saunoessa mieleen, et täl sivustol vois olla joku porkkana noitten pöröjen suhteen. Gardio mm. ehdotti seuraavaa, otatte teist jonku "paljastavan"/hassunhauskan kuvan. Se on aluks musta, mut sit aina pörön tullessa siit paljastuu pieni ruutu pörö kerrallaan, kunnes se on kokonaa auki :D
    Tai jotai muuta tollasta!
    Hyvää sunnuntaita pojjaat!!

    #TK #söpöjuuso # 13

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi SöpöJuuso13! Kehitysideoita ja palautetta otetaan mielellään vastaan. Tuolta kantilta ei olla edes vielä mietitty blogia, mutta hauska idea, otamme harkintaan. Tai sitten otamme paljastavan kuvan ja peitämme sitä pala kerrallaan!

      - JK

      Poista