tiistai 23. heinäkuuta 2013

Jere ja Jyrki

Tässä nyt muutaman kymmenen postauksen jälkeen ajateltiin olevan kohdallaan pienet pelaajaesittelyt, jossa saatte vihdoin selville ketkä viheriöiden ritarit tätä blogia oikeen kirjottelevat. Kirjottajina ovat kaksi espoolaista kaverusta, joiden maaginen tarina alkoi kolmisen vuotta sitten joensuussa opiskellessaan kauppatieteitä samassa koulussa. Joensuun tyhjentyessä opiskelijoista vapun tienoilla vuonna 2011, jäljelle jäivät vain krapulaiset Jere ja Jyrki eli Pöröjahdin pojat. Ensimmäinen yhdistävä tekijä oli juuri golf ja ehkä vähän samanlainen näkemys siitä miten maailmaa pitäisi hallita. Siitä se sitten lähtikin. Kesä 2011 kierrettiin aktiivisesti paikallista Karelia Golfia, McDonaldsia ja paikallisia terasseja. Sama kuvio jatkui seuraavana kesänä Peuramaalla ja Teerenpelin yläkerrassa.

Nimi: Jere Lehtosaari
Ikä: 23

HCP: 12.1
Best score: 81 Peuramaa Porkkala
Vahvuudet kentällä: Lyöntipituus, pelirohkeus, mielikuvitus ja älyttömän kova polte lajiin.
Heikkoudet kentällä: Juontaa mahdollisesti juurensa edellämainituista. Pelikirjaan voisi ainakin pari sivua kirjotella järkevämmistä pelistrategioista, jotka ajoittain saattaisivat säästää parisen lyöntiä. Puttauspelko, joka on tosin onneksi jo paranemiseen päin uuden putterin oston myötä. Turha pohtiminen ja säätäminen, joka viestii ajoittain rankoista mentaalipuolen ongelmista...
Haaveet ja tavoitteet: Tuloksellisesti tämän kauden tavoitteena olisi harjata ainakin yksi Major (jos ajatus tyssäsi, katso päivitys Kausiennakko keväältä), painaa tasoitus siihen 12 pintaan ja rikkoa 80 lyönnin raja. Haaveissa siintää vakaampi peli ja suoremmat lyönnit, joiden siivittämänä mennään singeliksi ja voitetaan klubioluita.
Lempimailat: Titleist Vokey Wedge 64, ehdottomasti tämän hetken magein maila. Seivannut monta huonoa lähestymistä. Toisena tulee Taylor Maden Rescue TP9 19 loftilla ja stiffillä varrella, joka kirjoitushetkellä tosin kärsii aivan mielenvikaisista hookkiongelmista.
Nimi: Jyrki Kalaja
Ikä: 27

HCP: 30,0
Best score: 102 Peuramaa Vanha Peura
Vahvuudet kentällä: Lähes loputon usko omaan touhuun. Tupla R.
Heikkoudet kentällä: Ajoittainen holtittomuus. Jäätyminen tiiboksissa. Helppojen puttien missaaminen turhautuneena. Draiverin kanssa temppuilu. Lyhyt pinna. Liiallinen riskinotto. Griinien sahaaminen laidasta laitaan. Liian usein kyläilevät Cpt SyöksyHook ja Herra Soketti. Bunkkerit.
Haaveet ja tavoitteet: Tavoite ja kaukaiselta tuntuva haave on löytää yleinen pelivarmuus. Hyvää perusvarmaa koloa pitäisi oppia pelaamaan. Ja jos joskus saisi draiverin toimimaan..
Lempimaila: Kyllä se putteri tuntuu parhaimmalta kädessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti