tiistai 2. heinäkuuta 2013

Rentous ja rauhallisuus

Tämän kesän tavoitteet olivat alle satasen kierros ja tasoituksen laskeminen alle 30. Kumpikaan ei ole vielä toteutunut, mutta eilen käytiin jo kolkuttelemassa portteja, kun pelasin elämäni parhaimman kierroksen (102 lyöntiä) Vanhalla Peuralla.

Kuten aina, kentälle jäi taas kasapäin lyöntejä, jotka olisi pitänyt pelata toisin tai putteja, jotka olisi pitänyt upottaa. On kuitenkin pitkästä aikaa hyvä fiilis asettua pallolle. Luottamus omaan lyöntiin kenties korkeammalla kuin koskaan, erityisesti pitkien rautojen kohdalla, jotka ovat aina tuottaneet hankaluuksia.

Jossain vaiheessa tätä kautta (ja varmaan edellisilläkin) oli ihan oikeasti hetkittäin semmoinen fiilis, että lopetan tähän, katkaisen mailat ja hautaan bägini. Suoraan sanottuna perseestä mennä neljäksi tunniksi hajoilemaan kentälle, kun lähes jokaisella väylällä kamelin selkä katkesi sokettiin tai syöksyhookkiin. Rangella hakatut nelinumeroinen määrä palloja ovat kuitenkin vihdoin alkaneet näkyä tuloksissa. Peli sujuu.

Yksi hyvä kikka, minkä kehitin eräällä pahasti hajoilleella kierroksella, oli pieni mantra mitä aloin kertailemaan ennen kuin astun pallolle: "Lyö rennosti, lyö rauhallisesti". Kaksi teesiä: Rentous ja Rauhallisuus. Tupla R. Tällä ajatuksella hellitän hieman grippiä, annan mailan tehdä työt ja pyrin lyömään rennon ja rauhallisen svingin. Ja se on auttanut.

Vielä on pitkä matka meidän porukassa noteerattaviin hyviin tuloksiin, mutta täältä tullaan. Harjoittelu palkitsee.- Jykä

P.S. sen jälkeen kun Tupla R syntyi, olen laskenut tasoitusta -2,0. Saa käyttää!

2 kommenttia:

  1. Haha, vanha kunnon tupla R. Hyvää duunii Jyrkkä. Koska mennään taas pelaamaan?

    VastaaPoista
  2. Ilosaarirokin jälkeen vasta. Olen ensi viikon mökillä, tulee massiivinen golotauko. Tekee ehkä ihan hyvää. - Jykä

    VastaaPoista