torstai 18. heinäkuuta 2013

Mailat myyntiin

Moro!

Voi vit**. Eilisen rundin jälkeen päätin nyt laittaa rakkaat mailani myyntiin ja ostaa niillä rahoilla tribaalihuppareita ja siirtyä kauas golfkentiltä. Hakusessa on myös Toyota Supra, koska äitin Peugeotilla ei pilluralli vaan onnistu. 81-krapulasta johtuen tulostaso painui eilisellä iltarundilla ihan holtittomaksi, joten eiköhän tämä laji ollut tässä. Masentaa. Syytän tulostason romahtamisesta neljän päivän Ilosaari Rockia ja viikon taukoa kolottamisesta. Mailat tuntuivat vierailta kuin naapurin lukot baari-illan jälkeen. Ei vaan voi käsittää miten niinkin lihasmuistiin työstetty liike voi tuntua kaukaiselta. Kroppa muodosti koko rundin ajan S-kirjaimen muotoisen fysiikan, jolloin tämä kaveri päättää aina astua esiin dramaattisin lopputuloksin:
Mailat ovat palvelleet mua silti mainiosti ja niihin on palanut pieni omaisuus, näistä saatte varmasti koko rahan edestä päänvaivaa tuleville kierroksille. Myynnissä myös pelioikeus Peuramaalle, tarjouksia voi laittaa rohkeasti tulemaan. Saatan vaihtaa sen myös golfpalloihin, joita eilisen rundin ansiosta faijalleni olen velkaa noin 920€ edestä.

Tässä kuva setistä:

  
Jos mietitte että paljon se score nyt sitten loppuen lopuksi oli, niin ratkaistaa tämä mysteeri:


Tarjouksia voi laittaa osoitteeseen mrswingcpthook@gmail.com

-Jere

Ps. Jos luulit oikeasti, että mielessäni kävi edes kerran ajatus mailojen myymisestä, olit aivan helvetin väärässä . Tänään Iso Range. Siellä ne ongelmat korjataan. Kohti uusia menestyksiä, siihen vain pitää uskoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti