torstai 13. maaliskuuta 2014

Pelaajaesittelyssä Majorkomitean PJ Tiger Kukkonen


Kotiseura: vaihtuva, seurauskollinen kuten Zlatan

Aloittanut golfin: 2010

HCP: jotain 15:sta huulilla

Bägin sisältö: Kysy caddielta

Lempimaila: wokkipannut

Majorvoitot: Heinola Open 2013, Southern Masters 2013

Tigerin voittotuuletus Southern Masters 2013 -kilpailun jälkeen
                                                   
Tiger eli Panzerkampfwagen VI ”Tiger” tai Sonderkraftfahrzeug 181, SdKfz 181 oli toisen maailmansodan aikainen saksalainen raskas panssarivaunu, joka otettiin käyttöön vuoden 1942 lopulla. Pelaajaprofiilissa esiintyvä, Majorkomitean puheenjohtaja, Tiger Kukkonen puolestaan otettiin käyttöön vuonna 1986 ja kyseessä on kevytrakenteiden, vaurauden ja menestyksen symboli, pehmeästi kehräävä, vähäpäästöinen rauhan ja rakkauden mopoauto.


Herkkäuskoista katsojaa lempeähkö habitus saattaa hämätä herkistäen katsojan äidinomaiset, hellyyden ja huolenpidon aistit, mutta pinnan alla kytee todellinen Gennaro Gattuso, terrieri, jefe del terror, joka muistuttaa olemassa olostaan jokaisella askeleellasi, roikkuen lahkeessasi. Golfissa, Tiger Kukkonen on kuin AIDS: se tappaa tasaisen varmasti vuodesta toiseen, siitä ei pääse eroon ja kaikki pelkäävät sitä. Se, tarttuuko Tiger takapuoleen saunanlauteilta, kuten AIDS:n serkkupoika HIV, jääköön sisäpiirin tietoon. Tigerin vahvuus on ehdottomasti tasaisuus, niin kierrosten aikana kuin koko kautta ajatellen. Golfissa tasaisuus on kuin kaunis nuori nainen; siitä unelmoivat niin lapset kuin vaaritkin, ja juuri kun luulit saavuttaneesi sen, katosi se nopeammin kuin Kelan opintotuet. Tasaisuuden lisäksi Tigerin K:n vahvuudeksi on luettava lähipeli, varsinkin chippaaminen. Vahvuudeksi on myös laskettava klubitaloilla kateutta aiheuttavat, täydellisen tasaisesti ruskettuneet, €spoolaisen purjehtijan pohkeet.
 

Jos Tigerista, unelmien vävykokelaasta, pitää heikkouksia tai kehityskohteita etsiä, liittyvät ne lyöntipituuksiin, niin kuin Tiger itsekin mainitsee. Pitkillä väylillä Tigerilla voi olla vaikeuksia päästä kolmannella tai toisella, väylän ihannelukemasta riippuen, alttarille eli griinille. Toisaalta, usein Tigerin pelissä puutteet lyöntipituuksissa korvautuu tarkalla lähipelillä, jolloin tuloskorttiin kirjataan tuskastuttavan usein tulokseksi Par. Lyöntipituuksista johtuen Tigerin mahdollisuudet kilpailuiden aikana käytävissä pisin draivi –kilpailuissa ovat usein lähtökohtaisesti pienet verrattuna kilpailijoihin. Toinen Tigerin heikkous, toisin kuin Tiger itse väittää, liittyy narsissikasvien heimon sukuun, laukkoihin eli puhekielessä tarkoitettuun sipuliin. Kierroksen alussa sattuneet soketit ja duffichipit toimivat miedon, noin 100 asteisen kiertouunin lailla, kypsentäen Tigerin sipulia, joka ilmenee satunnaisena kiukkuiluna ja pelihuumorin katoamisena. Näin tapahtuu kuitenkin äärimmäisen harvoin. Tosiasia on kuitenkin se, että muutama katastrofiväylä Majorkomitean bakkanaaleissa ei automaattisesti tarkoita putoamista mitalitaisteluista.


Lähes poikkeuksetta Tiger Kukkonen on loistavaa peliseuraa, sillä mies pelaa tosissaan vihaten häviämistä, mutta samalla mies osaa ottaa kentällä rennosti ja sietää pientä piikittelyä. Majorkomitean Golfkesää 2014:sta on spekuloitu hyvin paljon ja syvällisesti, myös Tiger Kukkosen osalta, joka on ehdottomasti yksi voittajasuosikeista kesän kilpailuja ajatellen. Bar Las Vegasin pikkutunneilla on pohdittu muun muassa sitä, onko Tiger Kukkosen naisseikkailu sekoittanut lyöntipelin kaima Tiger Woodsin tavoin; miten talven armoton punttikausi tulee vaikuttamaan lyöntipituuksiin; onko Ukrainan kriisi jättänyt pysyviä haavoja Tigerin henkiseen hyvinvointiin; ja onko Espoon Bluesin myös tämän vuotinen heikko menestys vienyt Tigerin voimat.          

Tiger toivottaa lukijoille menestyksekästä golf kesää 2014 littipeukun kera

Mieleenpainuvin hetki: Southern Masters 2013. Hetki: Piikkipaikalta vikalle rundille, väylä 1, par 5, ensimmäinen lyönti 100 m draivi, toinen lyönti normaalisti veteen, kol.. neljäs lyönti 160m pallomuikulle ja tap in sisään. Yhden lyönnin fiilis kanto koko kierroksen ajan, aina voittoon asti.

TOP 3 kentät: Vuosaari golf, Kymen golf, Pickala Forest

Tavoitteet kesälle 2014: Harjata kaikki Majorkomitean kilpailut

Terveisin,
S. Gardio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti