torstai 27. maaliskuuta 2014

Esittelyssä: Keegan Kalaja

Kotiseura: Peuramaan poikia

Aloittanut golfin: 2010

HCP: 29,5

Bägin sisältö: Kenkälusikka, pari malluaskia ja kiekko koutsia, joiden seasta löytyy myös sekalainen setti rautoja.

Lempimaila: Draiveri (hyvänä päivänä)

Majorvoitot: kerran oli aika lähellä

Nippelitietoa: CEO and FOUNDER Of Keegan Productions. Timanttisia kolofilmejä vuodesta 2013.
Keegan, tuo Blackflightin pahamaineinen kasvatti ja vakituinen jäsen, on kasvamassa tulevalla kaudella yhdeksi kovimmiksi komeetoista Majorkomitean golftähtien taivaalla. Allekirjoittaneen kanssa pelaamat kierrokset loppukaudesta Vihdin perunapelloille lehmien ja yksisarvisten hirvien seassa antoivat sellaista osviittaa, että kesällä pienehkössä nestehukassa lyöty 1000€ BET on alkanut pelottamaan.

Jyrki on valitettavasti kärsinyt koko golfuransa aikana heikosta lyöntitekniikasta, syy tähän tosin löytyi Greencard-kurssin massaopetuksesta. Lääkkeitä hän on yrittänyt kalastella ympäri Intian pimeitä viidakoita, valtameriä ja yrttitoreja sekä terapiasessiota joiden tuottama mentaliteetti Rentous ja Rauhallisuus tuotti vain hetkellisen nosteen, mutta miksi lähteä merta edemmäs kalaan kun vastaus ongelmiin löytyy useimmiten €spoolaisesten sekatavarakaupan Stockmannin kalatiskiltä. Salaistakin salaisemmat rangesessiot Niklas V-nimisen ammattituupparin kanssa ovatkin antaneet edellytykset Keegan "2.0" "Samal Tikis ja Mintis, BOOM" Kalajan räjähdysmäiselle kehitykselle.

Vahvuuksina Kalajan pojalla näen uskon omaan tekemiseen ja ajoittain aivan maagiset kudit, joista esimerkkinä haluaisin nostaa esille seuraavat:

1) Järjettömän vedon Peuramaan Porkkalan väylällä 12. Pallo perinteisesti boksista ekaan juoksuhautaan ja sieltä R6 vaatimattomasti 160metristä tangon juureen pienellä takakaasulla. Koita vaan ite, et varmaankaan onnistu.


2) Vanhan Peuran väylä 17 kauden viimeisellä kierroksella. "Jurita niin kovaa ku lähtee ja huuda sen jälkeen KEEGAAN!!", Noh mitäs kävikään, pallo boksista sellaseen 260metriin mitt-i-banan. 

Uskallankin täten näistä ylisanoista ja sydäntä lämmittävistä muistelmista silmät kostuneena sanoa Keeganin käärivan ainakin yhden Majorvoiton tänä kautena, kunhan pelimuoto ja tasoitus antavat tarvittavan vipuvarren. 
Mieleenpainuvin hetki: elämäni ensimmäinen birdie (Porkkalan viimeisellä väylällä): Epäonnistuneen avauksen jälkeen katselin palloni takaa raffista lipulle ja mietin mielessäni miten haluan pallon lentävän ja rullaavan mahdollisimman lähelle lippua. Lyönti lähti juuri kuten olin sen ajatellut ja pallo rullasi rauhallisesti suoraan kuppiin.

Tavoitteet kesälle 2014: tavoitteeni on vaatimattomasti nauttia golffista ja kesästä miettimättä liikaa tuloksia. No ei vaineskaan, voittoja lähetään hakemaan!

Best regards,

Watson

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti