tiistai 1. huhtikuuta 2014

Uusi pelaajasopimus: RAMU SINGH

Viimein Majorkomitealla on ilo julistaa uusi pelaajasopimus. Komitean 11. jäsen on hyvät naiset ja pojat; Ramu Singh. Ramu suoritti try-out- jakson kunnialla ja mies iski itsensä hetkessä koko komitean sydämiin.

 Golfarina ja muutenkin Ramu on pahmimmasta päästä välinehifistelijä. Kaveri omistaa etäisyysmittarit, ainakin kuudet eri kolokengät ja shortsit joihin mahtuu taskuihin six pack olutta. Kaveri tietää myös parhaat uutuustuotteet ja siksi toivon ainakin itse, että Ramu jakaa vinkkejä myös vanhemmille jäsenille, joiden olisi ehkä viimein aika päivittää romppeitaan. (Ketään nyt nimeltä mainitsematta, mutta Cabrera ja Gardio).

Taidot golfissa Ramulla on tasaisuudessa. Mies pystyy lyömään palloa "mitt i bana" lähes joka päivä. Lähipeli on tappavaa ainakin puttaamiseen asti. Ramu painii samojen ongelmien kanssa kuin melkein kuka tahansa muukin kolopallon tuuppaaja, nimittäin sipulin helpon hajoamisen. Tosin sillä erotukselle, että herran sipuli ei kuoriudu kerroksittain vaan se murskaantuu kerralla. Aika monesti herran suusta kuullaan kierroksen ensimmäisen lyönnin jälkeen "prkl.. se siitä hyvästä kierroksesta".

Innolla odotamme Ramun panosta. Mies keksii aina jotain uutta ja on varmasti viimeinen mies pystyssä Majorkomitean riennoissa.Lopuksi vielä toivotut lukijakysymykset uudelle jäsenellemme:

Miksi päädyit hakemaan Majorkomitean jäseneksi ja millaisena näet Majorkomitean roolin tulevaisuudessa omassa elämässäsi?

- Koska Majorkomitea on täynnä super rentoja gosseja. Toivon saavani Majorkomitealta erityisesti henkistä tukea ja ammennettua sisäistä rauhaa sielulleni. Odotusarvo ei kuitenkaan välttämättä vastaa toiveita, joten todennäköisesti saan turpaan Heinolan torilla ja loppuelämäkseni henkiset traumat.

Asteikolla 1-10 kuinka intohimoisesti suhtaudut golfiin?

-Vahva seiska! 

Maistuuko bisse paremmalta hyvän vai huonon kierroksen jälkeen? 
  
-Bisse maistuu paremmalta katastrofikierroksen jälkeen. Kesken kierrostahan se itse asiassa maistuu parhaimmalta.

Jos, saisit pelata elämäs aikana enää vain yhden kierroksen. Kenen kanssa ja missä sen pelaisit? 

-Bubban kanssa Kurk Golfissa. Oon aina miettiny montako väylää se löis yhellä päälle. Keegan Kalajan kanssa Löfkullaan ei ois myöskään paskin tapa viettää viimeinen kierros.

Tykkäsitkö enemmän Raider-nimestä vai nykyisestä Twix-patukasta? Ts. ootko vanhanliiton miehiä?

-Newer isn’t always better niinku eräs itärannikon tummahko mies sanoo. Raider! Se on muutenki getompi nimi.-PJ Tiger K.


2 kommenttia:

  1. Hyvää duunii. Tervetuloo Ramu. Kireitä siimoja.

    VastaaPoista
  2. Hieno sisääntulo Ramu Singhiltä. Tekstistä huokuu kuitenkin yksi Major -luokan epäkohta, jonka haluaisin korjata: mitä tulee uusiin "romppeisiin" niin S.Gardio ilmoittautuu välinesotaan esittelemällä uuden taistelulaivue 2.0:n kauden 2014 ensimmäisellä kierroksella. Ja voin kertoa, että siihen loppuu vittuilu.

    VastaaPoista