keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Esittelyssä: Angel Oksanen


Kotiseura: Kymen Golfin superlupaus

Aloittanut golfin: 2010

HCP: 21,5

Lempimaila: Rami

Suosikkikenttä: Kymen Golf
Pitkänhuiskea komistus? Räjähtävä ajuriavaus? Feast your eyes on this?
No one knows, mutta huhuja liikkuu pitkin Nilsiän ja Heinolan katuja. 

Angel Oksanen on yksi komiteamme värikkäimmistä persoonista niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Kotkasta kotoisin oleva kauppatieteilijä, jokaisen meripäivillä kävijän päiväuni, on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen Majorkomitean jäsenistöön. Aktiivinen salillakäynti huokuu svingin mailanpäänopeudessa, joka ajoittain kostautuu sokettina. Soketeista huolimatta hameväen suosio on aina pilvissä. 

Väylällä Angelin perusteesi on rauhallisuus. Vaikka svingi on pommi, ei se estä mentaalista ja pelistrategista keskittymistä. Onhan hän rauhan(kadun) miehiä. Myös kärsivällisyyttä tällä adoniksella riittää, sillä yleensä häntä saa ärsyttää aivan tappiin asti ennen kuin on nähty viimeinen pisara. Tavallisesti käykin niin, että vastapuoli menettää hermonsa ensimmäisenä ja Lötjönen on tyystin rauhallinen. Tätä olemme todistaneet niin viheriöillä kuin Heinolan torillakin. 

Epärehellisyys on asia, jota A. Oksanen ei siedä. Susiraja Championshipseissä 2012 pitkäkyntiset anastivat turnausjuomamme keskellä yötä mökkimme terassilta. Watson ja Angel juoksevat yläkerrasta alas terassille ja näkevät vorojen pinkovan pimeyteen. Lötikkä painaa perään ylen alastomana, vain pelkät alushousut jalassaan! Satasen aitojen alle 13 sekunnin miehenä tunnettu Angel juoksi Tahkon mökkialueen halki ja kamppasi konnan kaljakeisseineen päivineen. 48 tölkkiä takaisin mökkiin ja poliisille soittoa.

Angel on talvehtinut lokakuusta toukokuulle syvässä hiljaisuudessa. Tänne Madridiinkin on kantautunut vain pienenpieniä tiedonmurusia Lötjösen aikeista. Kuitenkin sen verran on suuren yleisön tiedossa, että Oksanen painelee tällä hetkellä Thaimaassa mailankäsittelykoulussa. Paikalliset prot auttavat huokeaan hintaan pääsemään eroon hienoisesta slaissista, jota herran tuuppauksissa on tavattu nähdä. 

Peliseuraksi Rauhankadun Hugh Hefnerin ottaisin milloin vain, satoi tai paistoi, naama ruvella tai ilman, birkkupullon tyhjennys parista tai triplasta. Hauskimman kierrokseni olen pelannut nimenomaan kyseisen herrasmiehen kanssa Southern Mastersissa 2013 feat. Keegan Kalaja. Heinäkuun auringon syleilyssä Blackflight pisti parastaan nauttiessaan kolopallosta. 

Nähdäänkö kaudella 2014 Lötikän ensimmäinen majorvoitto? Voin lyödä tauko-oluen vetoa että nähdään. 


Angel Oksaselta on lupa odottaa suuria tekoja ja ikimuistoisia hetkiä kaudella 2014. 
Mieleenpainuvin hetki: 16.6.2013 Kello 03.40 Heinolan Tori.

Tavoitteet kaudelle 2014: Olla saamatta turpaan ja päästä kerran maistamaan Black-Flightin ulkopuolista elämää.

Kesää odottaen,

Riku McIlroy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti