lauantai 5. huhtikuuta 2014

Urban Golf

Allekirjoittaneella ja herra Watsonilla on hirveät kolohimot. Ja nyt ei puhuta mistään klubilta löytyvästä kolosta vaan siitä paremmasta eli golfista. Epäonneksemme olemme jumissa Joensuussa ja talvi ei ole poistunut ripeään tahtiin kuin Etelä-Suomessa. Täällä Susirajalla ei ole vielä edes ranget auki ja on ollut kirvelevää lukea etelän-poikien juttuja täysistä rundeista. HUH.

Tänään kolohammasta kolotti niin pahasti, että oli pakko päästä lyömään. Mailat reppuun ja kirkkopuistoon. Mahtoivat olla frisbeegolffarit ihmeissään, kun Joensuun kovimmat mailanheiluttajat laittoivat palloa eteenpäin.

Vain pallossa olevat vihreät jäljet muistuttivat oikeasta nurmikosta.Lyönti oli jopa epäilyttävän hyvällä tasolla talven jälkeen molemmilla. Sanoisinkin näiden "harjoitusten" jälkeen, että molemilla tälle kaudelle oleva singelitavoite on täysin mahdollinen. Kivaa oli päästä lyömään hyviä lyöntejä. Mainittakoon vielä, että paikalle osui vielä tunnettu joensuulainen automoguli ja lupasi aallonmurtajaan osuvalle 10€. Watsonin rahapussi saikin kaivattua lisäystä ja mies löi pallon samointein kohteeseen. Watson taitaa painaa tällä hetkellä Majorkomitean epävirallisen rahalista kärjessä.

Terveiset vielä Pilkopuistolle, että jospa laittaisitte rangen kuntoon ja soittaisitte meille kun voidaan tulla lyömään.

Alkukauden terveisin,

Kaj J. Choi

2 kommenttia:

  1. hei Pilkon range aukes perjantaina!

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä. Aika huonosti ovat itse tiedottaneet asiasta, nettisivuilla ei näytä vieläkään olevan mainintaa. Mutta pitää käydä tarkastamassa.

    VastaaPoista