perjantai 4. huhtikuuta 2014

Se ensimmäinen!

En odottanut tätä ihan vielä. Sen verran malttamattomia kuitenkin oltiin, että lähdettiin Gardion ja Cabreran kanssa kiertämään kauden 1. kierros. Ramu Singh kovista huuteluista huolimatta jätti kierroksen väliin ja ehdittiinkin jo huolestua onko tässä nyt Majorkomitea tehnyt ensimmäisen virheensä ikinä.

Tiger, Gardio, Cabrera ja muodikas #groupselfie


Kenttää arvottiin viimiselle minuutille asti. Vaihtoehdot olivat Vuosaari ja Peuramaa. Vuosaari ei valitettavasti vain tarpeeksi ajoissa ilmoittanut, että kenttä onkin auki. Menettivät siis pääkaupunkiseudun suosituimmat kolopojat Peuramaalle. Vaikka Vuosaari kuuluukin henkilökohtaisesti yhdeksi kotimaan suosikkikentistäni, niin ei paljoa harmita. Peuramaan Vanha Peura oli oikeasti vuodenaikaan nähden timanttisessa kunnossa. Kaikilla väylillä oli käytössä kesägriinit ja välillä meidän toimintaa kyseisillä parketeilla pysty kutsumaan jopa ihan puttaamiseksi.
Itse peli oli kaikilta jopa aika ajoin ihan kaunista katseltavaa. Tuloksenteko ei nyt tietenkää ollut mitään mullistavaa, mutta kauden ensimmäiseksi, jopa yllättävän hyvää. Par'eja tuli tasaiseen tahtiin, eikä monstereita (lue: yli tripla bogeja) tullut YHTÄÄN kappaletta. Keskinäinen kilpailumme olikin erittäin tasaista ja etenimme väylä kerrallaan käsikädessä jokainen vuorollaan kuskin paikalla. Suurta urheilujuhlan tuntuakin saatiin aikaan, kun vimoselle väylälle siirryttiin Gardion ja Cabreran osalta tasatilanteessa. Hermonsa piti paremmin Gardio, joka rautaisesti upotti pari metrisen par puttinsa.

Lyhyesti tiivistettynä päivä ei olisi voinnut olla parempi. Tässä odotellaan jo seuraavaa kierrosta.
Siihen asti Fore vaan kaikille!

- Tiger K.


Kolme kovaa: Sergio löi puumailalla, kentän kunto, 13,5m par putin säkitys.

Miinukset: Taukokiskassa ei ollut nakkeja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti