tiistai 15. huhtikuuta 2014

Vihdoin!
Vuosaari Golf. Lähtö täynnä Majorkomitean poikia. Vapaapäivä kaikesta. Aiai, onko parempaa lähtökohtaa meikäläisen kauden ensimmäiselle rundille? Olisi. Jos keli olisi ollut 10 astetta lämpimämpi, olisi S. Gardio pelannut liian pienissä shortseissa ja vuonna 1999 Junnu Aluetourilta saadussa pikeepaidassa. Noh se siitä, itse astiaan.

Pari kertaa rangelle tänä keväänä käyneenä uskalsin sanoa lyönnin olevan raiteillaan, mutta putti- ja lähipelituntuma oli jättänyt jokerikortin pakan pohjalle. Golfissahan voi tapahtua ihan mitä vaan, joten kellekkään ei varmaan tullut yllätyksenä, että edellä mainitut kikat olivat ainoat jotka loppupeleissä toimivat. Taisin osua tänään kahteen väylään. Mutta PELAAMISEN ILO. Sitä riitti. Viime kesän osittain itselläni sekoittanut betsiläjä oli nyt jätetty pois, joten fokusta itse pelista nauttimiseen riitti. Voin rehellisesti sanoa olleeni iloinen 17 väylän ajan. Tarkkasilmäinen huomaa, että yhdellä väylällä en ollut iloinen. En niin. Viisaana poikana jätin sateenvarjon ja bägin sadesuojan autoon. Olisihan tässä iässä pitänyt jo Suomen Kevään anti tuntea.


Kokonaisuudessa päivä tarjosin isosti toivoa tulevaan kauteen ja odotuksia huomiselle kierrokselle. Vähän kun saa talven lumia karistettua sihdistä niin 79 napsuu alta aika yksikön. Gotta have dreams.Huomenna Pickalaan tarkastamaan Forestin kunto näin kauden alussa.

Kolme kovaa: Jeren ja Ramun (murska)voitto parikilpailussa, Kukkosen 10 väylän bogijuna ja S. Gardion hymy lyötyä 4 palloa veteen.

-Watson

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti