perjantai 21. maaliskuuta 2014

Esittelyssä: Jere Watson

Kotiseura: Peuramaa Golf
Aloittanut golfin: 2006
HCP: 9.9
Bägin sisältö:Ben Hogan Apex Edge raudat, Vokey Wegdejä 52,60,64, Taylor Maden Hyrrä, Ajuri ja Putteri
Lempimaila: Rauta 8. Lempimaila vaihtuu kumminkin päivästä riippuen siihen, joka on kuumana.
Suosikki kenttä: Ei ainakaan Salo Golf eikä Vihti Golf. Sanoisin, että parhaiten silmä lepää Pickalan Forestilla.

Intohimoisesti golffiin suhtautuva Jere Watson kuuluu Komitean junioriosastoon. Tämän golffarin rakkautta lajiin ei pysty syrjäyttämään edes oma peilikuva, jolle Jere usein antaa kiusotteilevan silmäniskun ohi kävellessään. Jerelle taustakuva tarkoittaa tietysti viimeisintä otosta hänen ryhdikäästä loppuasennostaan ja sisustus bägiä olohuoneen nurkassa. Tämä nuori komistus on erinomaista peliseuraa ja hänen väärältä puolelta lähtevää lyöntiään on ilo katsella. Sulavan svingin kaunis kaari sekoittaa helposti lähtöihin mukaan liittyneiden pelaajien näköaistimukset ja he usein yltyvät ennenaikaisiin kehuihin huomaamatta, että pallo on edelleen ilmassa ja out-paalujen ulkopuolella.

Jere ottaa usein riskejä, minkä on myös Veikkaus huomannut kohonneena liikevoittona, mutta hänen korkealle kohoavat uhkarohkeat lyönnit löytyvät usein kupin läheltä viimeistään toisella yrittämällä. Jere kuuluu räjähtävän svinginsä kanssa Komitean pitkälyöntisimpiin edustajiin, joka myöskin sallii hänen puttailla ohi tuuppausetäiyyksiltä sekoimatta liikaa tuloskorttia. Nuoresta iästään huolimatta Jere ei häviön hetkillä jatka pitkään lapsellista kiukuttelua, vaan jakaa ilomielellä peukkunsa sosiaalisessa mediassa voittajan kuvalle kohteliaan kommentin kera. Uskon vahvasti, että myös tulevalla kaudella Jere Watson tullaan näkemään useasti parhaimmilla sijoituksilla ensimmäisen päivän jälkeen ja  taistelemassa pistesijoista myöskin toisena päivänä.

Kaikista näistä kehuista huolimatta on pakko hieman kritisoida Jereä siitä, että hän harvoin antaa allekirjoittaneelle mahdollisuuksia voittaa keskinäisiä vetojamme, eikä päästä lähtemään kesken kierroksen pois kentältä, vaikka mieli  tekisi luovuttaa. Todennäköisesti joudun myöskin tänä kesänä tarjoamaan jatkuvasti klubitalon pieniä oluita isäni rahoilla tälle taidokkaalle pelaajalle, joka taistelee loppuun asti ja kirii viimeistään viimeisillä rei'illä rinnalle ja ohi.

Hyvää ystävää ja taidokasta golffaria kunnioittaen,

Keegan Kalaja

2 kommenttia:

  1. Watson vei Mastersin. Toivottavasti se on enne. TL

    VastaaPoista
  2. Toivon myös, että herra Watson pelaisi hyvin, mutta olen kuullut sanonnan. "Se, joka aluks hosuu, lopuks väsyy".

    -Tiger

    VastaaPoista