tiistai 18. maaliskuuta 2014

Esittelyssä: Lex Cabrera

Lex Cabrera

 
Kotiseura: Vierumäen Golfseura
Aloittanut golfin: 2010
HCP: 14.4
Majorvoitot: Heinola Open 2011
Bägin sisältö: Erilaisia mailoja
Lempimaila: Draiveri
Suosikki kenttä: Vierumäen Cooke

Yksi alkuperäisistä Majorkomitean jäsenistä ja ensimmäisen järjestetyn Majorin, Heinola Openin, voittaja vuodelta 2011. Tuon jälkeen antanut muille jäsenille mahdollisuuden voittaa ja on onnistunut kisoissa lähinnä jakamaan kisaveljille parempia sijoituksia. Lex on ehkä äänekkäin pelaaja kentällä ja mies höpöttää jopa lyödessään. Enkä nyt tarkoita huutelu tyylistä ääntelyä, vaan loputtomia kaksimielisiä vitsejä ja muita mauttomuuksia. Lyönteihin lisämittaa saattavat tuoda myös räjähdysäänet, jotka on opittu kiusaamalla muita nörttejä Quake areenoilla nimellä deMolition_alBu.


Vahvuudet: Vahvuuksiksiin Lex luettelee itse pitkän draivinsa. Ja sitähän se myös on. Usein draiviin kuuluu myös lisämittaa tuova huuto ennen svingiä: TO THE FACE!! Eagle paikoille kaveri pääsee usein, vaikka toteutuneet eaglet voikin laskea vain yhden käden etusormella. Miehen tekeminen on muutenkin melko varmaa ja tasaista sekä jatkuva positiivinen tekeminen kentällä herättää huomiota. Kukaan ei ole varmasti kertaakaan nähnyt tämän miehen murjottavan kentällä ja satunnaiset hellelukematkin kuitataan huumorilla. Lisäksi vahvuuksiin täytyy lukea Heinola Openin kotikenttäetu, mies kun tuntee väylät silmätkin kiinni.

Heikkoudet: Heikkouksiksi täytyy lukea myös juuri mainittu positiivisuus. Lexin hihittely ja hauskanpito kentällä saattaa ajoittan viedä keskittymisen pois tekemisestä kuin Kerubin ovella konsanaan. Kautta 2013 myös varjosti ankarasti pelaamattomuus ja harjoituksen puute. Mikäli mies saa harjoittelusta kiinni, on Lex äärimmäisen varteenotettava Majorvoittaja tulevana kautena. Lisäksi uudet reidestä tilavammat housut ovat kuulemma ostoslistalla.

Paras golfmuisto: Ensimmäinen (ja ainut toim. huom.) Eagle Vierumäen Classicin 15. väylällä.

Toimistolla

Bonus nippelitieto: Vihaa kuntopyörällä ajoa sydämensä kyllyydestä.

Yt,

Kaj J. Choi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti