tiistai 30. huhtikuuta 2013

Kausi avattu!

Poikkeuksellisen pitkä talvi takana ja vihdoin koitti se kevään odotetuin päivä: kauden ensimmäinen rundi! Talven aikana realismi oli ehtinyt kypsyä kultakuorisiksi unelmiksi ja edellisen kauden heikot peliesitykset oli moneen kertaan taivuteltu olosuhteiden syyksi. Tein varauksen Peuramaan Porkkalaan puolillepäivin ja aloin valmistautumaan mahtavuuteen.

Aamupäivästä pesin mailat viimeisen päälle kiiltävän puhtaiksi ja raaputin kengät pohjasta vähäisetkin kuivuneet mullat. Bägissä tavarat olivat täydellisessä järjestyksessa ja mailat kauniisti järjestyksessä. Fiilis oli katossa ja olin valmis tekemään tulosta...

Tunnelataus kesti yhden väylän ajan. Ensimmäiselle väylälle bogi - avaus, chippi, putti, putti - johon omani tasoinen pelaaja voi olla ihan tyytyväinen. Tämän jälkeen korttitalo lähti sortumaan ja kuten tiedetään, sitä ei helpolla pysäytetä, eikä siitä paljoa sitten jääkään jäljelle. Avaus naapuriväylälle ja sen jälkeen pientä bunkkeriseikkailua ja neljä puttia griinillä. Unelmat vaihtuivat takaisin realismiin.

Onneksi golffissa voi kaiken kääntää aina omalta kannalta parhain päin. Sen lisäksi, että oli kauden ensimmäinen kierros oli nilkka hieman kipeä, ei ehditty rangelle, ei juotu olutta, ei paistanut aurinko koko kierrosta, oli tuulista, jännitti.. mitä näitä nyt oli! Kausi on nyt kuitenkin avattu ja kunhan saadaan blogin toinen konna takaisin pääkaupunkiseudulle, niin uutta tarinaa alkaa tulemaan vauhdilla. Seuratkaa blogia, jakakaa rakkautta ja nauttikaa kermaisilla efekteillä kiillotetuista kuvista, olkaa hyvät:


Kuten kuvat kertovat, niin oli meillä mukavaa. Vaikka ruoho ei vielä ole kaikkialla vihreää, on Peuramaa muutoin erittäin hyvässä kunnossa talven jäljiltä!

-Pöröjahdin JK

5 kommenttia:

 1. Tigeril uus putteri?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nääh.. omistin kyseisen jo viime kaudella.

   Poista
 2. lisätkää mainio bloginne blogloviniin!

  VastaaPoista
 3. Erssulla uudet pöksyt! :D

  VastaaPoista
 4. Suoraan länsirannikolta! Suikkasta mukaillen: ei voi mennä kahden metrin putit kolme metriä pitkäks!

  VastaaPoista