maanantai 6. toukokuuta 2013

Pörö!

Tänään, Peuramaan Vanhan Peuran kultaisilla nurmilla, tehtiin Pöröjahdin ensimmäinen birdie! Voisin melkein käyttää ilmaisua 'unelma-alku', ellen olisi rikastuttanut ensimmäisen väylän vesiestettä kahdella pallolla. Seuraavalla väylällä alkoi sitten peli kulkemaan: avaus (rauta 8 muistaakseni) kauniilla lentokaarella griinin etulaitaan, hanska taskuun ja nelimetrinen putti kuppiin kolisemaan. Kyllä maistui, vaikka pöröpullona olikin koko talven bägissä muhinut puoliksi juotu Jekku.



Meikäläiselle birdiet eivät ole mikään joka kierroksen juttu, sillä tämä lintunen oli vasta toinen elämässäni. Toivottavasti niitä alkaa nyt enemmänkin näkymään. Kenties melko pian, sillä torstaina pelataan seuraavan kerran ja myös JL pääsee harjaamaan kauden ensimmäinen kierroksensa.

Peliseuraksi lähti tänään K. J. Choi ja meidän perään R. McIlroy sekä hänen frendinsä. Tarkoituksena oli pelata nelistään, mutta tasoitusrajat alkoivat paukkumaan ja jakauduimme kahteen lähtöön. Molemmat Komitean pojat onnistuivat tänään hienosti (laskemaan tasoitustaan) ja Choi paukutti elämänsä parhaan kierroksen. Pöröjahdissa onnittelee! Allekirjoittaneella peli lähti laukalle viitosväylän bunkkerissa, 6 lyöntiä (Hellou!), ja lopullinen nettotulos reilusti plussan puolella.

Oli kuitenkin kivaa. Aurinko paistoi. Draiveri toimi. Tätä lisää, kiitos. Päivän photot:









Meneekö...? Ei.




Tämän loppuasennon nimi on 'Pettynyt mies'.



-Pöröjahdin JK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti