perjantai 17. toukokuuta 2013

Rikun päivä

Jos et osaa soutaa, älä lähde vesille. Olen koko alkukauden muutellut ja modaillut lyöntiäni ja lähtenyt epätoivoisesti kiertämään kenttää. Lopputulos tuskin yllättää ketään: hukun lyönteihin. Lihasmuistissani on muutama tuhat (huonoa) lyöntiä ja kaikki hieman erilaisia, erittäin hyvä lähtökohta uuden opetteluun ja vanhan unohtamiseen. Tiedän, että pitäisi harjoitella ensin, mutta silti haluan jatkuvasti pelaamaan ja toivomaan jotain suurta ihmettä. Hassua miten mieli toimii.

Viime kierroksella oli tuttuun tapaan muutama välähdys piilevistä taidoista (mm. elämäni kenties paras draiveriavaus), mutta muutoin kierros omalta osaltani melkoista rävellystä. Älysin onneksi perua tämän iltaisen kierroksen ja menen sen sijaan rangelle treenailemaan. Parempi kaikille, erityisesti lompakolle, palloja on mennyt tällä kaudella jo useampi loota.

Sen sijaan golfin juuri aloittanut lahjakas, nuori ja nälkäinen Riku (McIlroy) jatkoi loistavia otteitaan. Koko ryhmä katseli silmät selällään kun 'Ricardo' upotti kylmähermoisesti kaksi Pöröä kierroksen aikana. Loistava suoritus! Uskon vahvasti, että tämä kaveri haastaa jo tämän kesän Majoreissa kokeneempia kilpakumppaneitaan ihan tosissaan.

Teille, jotka olette juuri aloittaneet tai kohta aloittamassa golfin suosittelen valitsemaan tarkkaan mille Green Card -kursille menette. Suosikaa pieniä ryhmiä ja kyselkää suosituksia. Eroja nimittäin löytyy ja paljon. Jos pelissä ei ole minkäänlaista ideaa, käykää pro:lla. On nimittäin erittäin vaikea oppia vanhoista tavoistaan pois, nimimerkillä kokemusta on.

Kenttä oli vanha tuttu Peuramaan Porkkala, päivän makeimmat:


Eaglea puttaamassa!! Ei uponnut.

Young Gun, Rookie Riku McIlroy


Bunkkerissa, jälleen kerran.


JVG Jare? 

-Pöröjahdin JK

3 kommenttia:

 1. Vaihtaako tämä komea nuorukainen housunsa aina ysien välillä?

  VastaaPoista
 2. Hahhah, päivän repeeminen. Kyllä, hän vaihtaa kuteitaan samaan tahtiin kun me muut mailoja.

  Oli pakko tarkistaa ja kyllä kaikki kuvat on samalta kierrokselta. Voi olla, että olen innostunut muokkaamaan hieman liikaa. :) Housut on samat.

  -Pöröjahdin JK

  VastaaPoista
 3. Pystyn JK lähes täydellisesti samaistumaan sun pohdintaan mielen hassusta tavasta toimia.

  Yhden reilu neljän tunnin kierroksen aikana, pitäisi jok'ikisessä lyönnissä pystyä yhdistämään rangella analysoitu swingimekaniikka mielen täydelliseen tyhjentämiseen. Mutta siinähän se golfin v*#&umaisen katkera suola piileekin. Ehdotan lääkkeeksi vakavaa työstöä ja hiukan vähemmän pelaamista. Ja kun lähtee pelaamaan, niin yrittää vaan luottaa, että alitajuntaan työstetyt ajatukset toimittaa automaattisesti pallon valittuun kohteeseen. Tsemii :)

  -Henri

  VastaaPoista