torstai 9. toukokuuta 2013

Kauden avaus - Porkkala x2

Tänään vihdoin koitti mullakin se päivä, kun talven aikana katsotuista golfkisoista ja lehtien pläräilyistä pomitut vinkit pääsivät testiin. No eihän se oma peli näyttänyt ihan samalta kuin PGA tourin kaverien, mutta hyvää oli talvi kummiskin tehnyt! Kävin pelaamassa kaksi rundia tänään. Aamulla 8.20 lähdimme kaverien kanssa aamurundilla Peuramaan Porkkalalle sadetta uhmaten. Sadetta ei tullut ja peli-ilo säilyi aina väylälle nro 15 asti jolloin paketti niin sanotusti levisi (syytän märkää kenttää, joka vastusti 64-asteista Vokey Wedgeä ihan huolella). Muutama väylä päätä parsittiin kasaan tupakan, nuuskan, äitin eväsleipien ja ärräpäiden avulla. Aamurundi oli kokonaisuudessaan silti hyvä, avaukset lentelivät iloisesti ajoittain yllättävänkin pitkälle, pallo totteli mailaa muutenkin mukavasti. Tässä vähän meininkiä aamulta:


Perinteisessä mestassa...

Iltapäivärundille lähdin JK:n ja oman isäni kanssa - meininki oli sen mukaista. Pienimuotoinen isä-poika-kisailu johti pelin ajautumiseen lähes urilleen. Muutama hyvä pörö saatiin korttiinkin merkattua, joka lämmitti mukavasti aamun kierrokselta jäänyttä haikeaa mieltä lintujen bongailun suhteen. Kisan silti hävisin, tästä syytän isäni parempaa tuuria.
 
- JL

Ps. Muistakaahan kattoo The Players Championship - Tiger on iskussa taas vaihteeks

6 kommenttia:

 1. tuliks kakka housuu, ku vaihoit housut välis?

  t. tk

  VastaaPoista
 2. Ei kukaa pelaa samois vaatteis kahta rundia

  VastaaPoista
 3. Koska tulee lisää postauksii? Nää on niin hyvii.

  VastaaPoista
 4. Tällä viikolla. Käytiin pelaamassa lauantaina Vanha Peura, mutta mä olin niin kiukkunen, etten jaksanu ottaa kuvia tai miettiä kirjoituksia, sorry. Torstaina, lauantaina ja sunnuntaina mennään rundaamaan, joten eiköhän sieltä jotain irtoo. :) Vähintääkin jonkin tasonen avautuminen jos ei toi peli lähde edelleenkään kulkemaan.

  - JK

  VastaaPoista
 5. Ois kiva kuulla noista kiukkuisistakin kiekoista. Olisi kiva kuulla, jos muillakin menee välillä kaali jumiin ja miten siitä kasaa itsensä.

  -KS

  VastaaPoista
 6. hei pojat ilon kautta!

  VastaaPoista