torstai 23. toukokuuta 2013

Lovin' the Kolo again!

Tämä kirjoitus on suunnattu kaikille teille, jotka olette joskus harkinneet vaihtavanne golfmailanne onkeen ja purkilliseen matoja. Vuodesta 2010 (kun ensimmäistä kertaa pääsin lajia kokeilemaan) olen pelannut huonosti ja tuskaillut lyöntieni kanssa. Olen harjoitellut ja yrittänyt ja pelannut ja mikään ei ole toiminut. Kaikilla on ollut oma vinkkinsä ja neuvonsa mitä pitäisi tehdä ja kaikkea olen kokeillut. Peli on mennyt vain enemmän sekaisin.

Tämän kauden alusta olen alkanut harjoittelemaan, en niin kuin oppikirjat tai videot tai nettikeskustelut tai kaverit sanovat, vaan ihan fiiliksen mukaan. Otan mailasta kiinni niin kuin haluan ja huitasen miten parhaalta tuntuu. Jälkikäteen ajateltuna tuntuu itsestäänselvyydeltä, että näinhän se olisi aina pitänyt tehdä. Kenties ihan alussa teinkin, mutta kun golf alkoi kiinnostamaan, niin aloin enemmän miettimään miten palloa pitäisi lyödä ja etsimään tietoa aiheesta ja ajauduin loputtomalta tuntuneeseen informaatiosuohon. Svingistä tuli mystinen ja yliluonnollinen suoritus, jossa kaikki piti olla täydellistä. Kaikilla oli asiasta oma näkemys, unohdin omani.Olen alkanut pitkästä aikaa pelaamaan hyvällä fiiliksellä ja lopettanut turhan kikkailun. Ehkä nimenomaan juuri siksi pelasin eilen elämäni parhaimman kierroksen. Vaikka vettä satoi välillä enemmän ja välillä vähemmän miltei koko kierroksen ajan, niin 18 reikää menee todellakin kuin siivillä, kun peli kulkee. En tietenkään väitä, että tästä lähtien kierrokset alkavat sujumaan kuin venäläinen baletti - jäitä hattuun tuumii Tiger Kukkonen - mutta suunta on ehdottomasti oikea. Harjoittelu kannattaa.Olemme hetken tässä jo miettineet tuottaa Pöröjahtiin myös videoita ja tässä olisi muutama viime kierroksella (kännykällä) kuvattu. Panostamme jossain vaiheessa parempaan laatuun, mutta kokeillaan ensin näin. Tällä hetkellä videot löytyvät (youtubesta) vain linkin takaa, mutta ehkä joskus uskallamme tulla kaapista myös näiden asioiden osalta. Tulossa jossain vaiheessa kesää pidempää videota ja muuta jännittävää, pysykää mukana!


-JK

4 kommenttia:

 1. ha mikä toi mun lainaus muka on :D
  -TK

  VastaaPoista
 2. Jotain semmosta mitä voisit hyvin mahdollisesti sanoa! Ja se on ihan totta. :) -JK

  VastaaPoista
 3. Mites teillä ei oo ajurit kädessä tossa #16 tiiboksilla? Kysyn vaan.

  VastaaPoista
 4. JL pääsee onnistuessaan griinin kantaan hyrrelläkin. Mä valitsin rauta 5 koska sen toiminta oli ollut varmempaa ja kakkoslyönti oli pikkunätti 60 asteinen väylältä bunun takaa griinille kaks puttia backhand forehand boom boom boom. Paari korttiin. Taktikointia, katos! -JK

  VastaaPoista