tiistai 11. kesäkuuta 2013

Virvik Golf

Vaikka kaikki varmasti jo odottavat hanskakäsi täristen tulevana viikonloppuna pelattavaa Heinola Openia, niin otetaan kuiteki pieni vilkaisu menneeseen. Lähdin sunnuntaina Tigerin kanssa Porvooseen tsekkaamaan Virvik Golfin.

Kentälle pääsee mukavasti ja melko nopeasti seiska-tietä pitkin ja loppumatka kurvaillaan pikkutietä hieman syvemmälle metsään. Pitäkää silmät auki tieviittojen kohdalla, meidän autossa ainakin hekoteltiin molempiin suuntiin mentäessä Hissunkissuntielle (Hyssvägen på svenska). Klubitalon alue oli mukavan maatilamainen ja kotoisa. Sana idyllinen kuvaa aluetta varmasti parhaiten (kuten heidän kotisivuillaan tehdäänkin).

Itse kenttä oli melko haastava kaltaiselleni joka suuntaan huitojalle, mutta paikotellen melko lyhyet väylät palkitsivat hyvät lyönnit. Mikään väylä ei jättänyt tylsää jälkimakua, vaan tuntui, että kaikissa oli sitä jotain. Totta kai vaikutti myös se, että pelasin kenttää ensimmäistä kertaa. Oli hyvää sattumaa, että aurinko lämmitti kyseisenä sunnuntaina juuri sopivasti ja että pilvetkin näyttivät harvinaisen kauniilta. Hyvä sattuma meille, mutta myös Virvikille, koska haluamme ehdottomasti pelata kentän vielä uudestaan.


-Pöröjahdin Jykä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti