perjantai 28. helmikuuta 2014

Uudet tuulet

Muistan sen kuin eilisen, kun hyvät ystäväni Keegan ja Watson perustivat Pöröjahdissa-blogin ja työnsivät ensimmäisen juttunsa ulos. Hieno päivä kertakaikkiaan pojille, minulle ja golfille. Nyt lähes vuoden jälkeen on homma käynyt liian suureksi ja kaksi hienoa herrasmiestä ei riitä pitämään hommaa kasassa.

Tänään se siis virallisesti koittaa. Pöröjahdin hienoa perinnettä lähtee jatkamaan Majorkomitea. Tulimme talven aikana siihen tulokseen, että kymmenen herrasmiestä on paljon parempi kuin kaksi. Ja mikäpä sen parempaa kuin moninaistaa sisältöä viisinkertaiseksi. Viisi kertaa enemmän golfille luontaisia tunteita ja tilanteita. Onnistumisia, kyyneleitä, hikeä, verta ja periksiantamattomuutta. Varsinkin viimeistä löytyy porukasta paljon ja jokainen ryhmässä uskoo huomisen täydelliseen rundiin vaikka korttiin olisi napsunut 159 lyöntiä.

Majorkomitean historiasta hieman. Koko homma lähti käyntiin Heinolasta muutama kesä takaperin ensimmäisestä Heinola Openista. Osallistujia oli neljä, joista kolme nykyistä Majorkomitean jäsentä. Pieni leikkimielinen kilpailu päätettiin toistaa seuraavana vuonna ja mukaan kutsuttiin lisää kavereita. Homma kasvoi kuin varkain ja myös kisoja tuli lisää. Nykyisellään Majorkomitea järjestää neljä Major-turnausta kaudessa, joissa kilpailee 10 henkinen kilparyhmämme. Homma on tietenkin golfin luonteelle äärimmäisen suljettua, eikä osallistumisoikeutta ole kuin komitean jäsenillä. Hakemuksia toki voi laittaa komitean jäseneksi. Luemme ne kyllä.

Jäsenet

Southern Masters Kotkassa 2013. (vasemmalta: Jukka Armour, Keegan Kalaja, Kaj J. Choi, Riku Mcilroy, Angel Oksanen, Sergio Gardio, Tiger Kukkonen, Lex Cabrera ja Jere Watson)

Heinola Open 2013 (kuvassa oikealla Didier Scott)

Itseni ja koko Majorkomitean puolesta toivotan hyviä hetkiä blogimme parissa sekä äärimmäisen hauskaa kolokesää 2014,


-Kaj J. Choi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti