maanantai 28. heinäkuuta 2014

Southern Masters 2014 lopputunnelmat

Kikkelis kokkelis,
Osallistujat vasemmalta oikealle: Keegan, Watson, Armour, Choi, Kukkonen, Oksanen, Singh, Gardio ja McIlroy

Aikainen herätys, maanantai, paluu sorvin ääreen. Yhtälö, jonka lopputuloksena on usein viikkojen pituinen ryyppyputki ja vieroitusjakso sekä fyysinen pahoinpitely ja masennustila. Suomalaista arkea parhaimmillaan. Näitä seikkoja ei kuitenkaan jaeta Majorkomitean veljien keskuudessa, sillä takana on Majesteetlik nädalalopp, kuten virolainen sanoisi, eli mahtava viikonloppu.

Sekalainen seurakunta saapui perjantai-iltana Gotham Cityyn romanikiertolaisten lailla pitkin Suomen maata. Jälleennäkeminen oli täynnä tunnetta kuten Kimi Räikkösen verbaalinen ulosanti. Perjantain agendaan kuului välitön eläinperäisen tuotteen grillaaminen sekä tutustuminen etanolia sisältäviin, alumiiniin pakattuihin nesteisiin. Tämän jälkeen oli tapahtuva normeihin kuuluva esittäytyminen Gotham Cityn Isopuistossa, jossa osanotto oli kuin Robinin keikalla keski-iän ollessa 17,8 vuotta. Tämä ei kuitenkaan aiheuttanut minkään muotoisia jatkotoimenpiteitä, sillä tässä kohdin on hyvä mainita se tosiasia, että se ei ole salaisuus, että Majorkomitean testosteroni vetää puoleensa nuorehkoja naisia.    

 

Ilta päättyi kuitenkin liian nopeasti ja turhan aikaisin kuten työmiehen lauantai, sillä erotuksella, että Majorkomitea vietti yönsä hotellissa, joka ei ollut koristeltu kalterein. Herätys lauantaina oli 5:30. Keli oli aamusta alkaen, noh, täydellinen. Ei tuulta, ei pilviä, ei paarmoja, ei kaisamäkäräisiä. Tapojen mukaisesti kilpailu aloitettiin nostamalla alkumalja. Majorkomitean rookie Ramu Singh sai myös oman rookiemaljansa nauttien kohtuullisen annoksen varsinaista herkkua, Black Balsamia, jota huhujen mukaan käytetään moottoriöljyn korvikkeena itäisessä neuvostoliitossa. Tämä myytti voidaan vahvistaa, sillä Ramu Singhin peli oli melko kitkatonta miehen selviytyessä ensimmäisestä kierroksesta varsin hyvin. Ensimmäinen päivä ei tulosten valossa ollut häävi pelaajien paukutellessa komeasti yli händerien. Kenttä oli erittäin hyvässä kunnossa, griinit liukkaat ja muodokkaat kuten öljytyt latinot. Useasti tontilta poistuttiinkin kolmen tai neljän putin kera. Ensimmäisen päivän jälkeen kärkiasemaa piti hallussaan S.Gardio yhden lyönnin turvin ennen Choita ja kahdenlyönnin turvin ennen rookie R.Singhiä. Kärkikolmikko pääsi ensimmäisen päivän jälkeen muutaman lyönnin etumatkalle muihin pelaajiin nähden, mutta näissä karkeloissa jopa 10 lyönnin etumatka on yhtä itsevarmuuden ja voitontunteen marssia kuin se ensimmäinen kerta. Suurimpia onnistumisen hetkiä koki Keegan Kalaja, joka hinasi itsensä ulos toisen päivän black flaitista. Iso hanska Keegzille.

 
 
Black Balsamia herkkusuille
Rookiella parempaa Seppälää
 
 
Kierroksen jälkeen klubilounas lärviin, selänpesut ja matka kohti keskustaan, josta siirtyminen Vaakkuun eli Varsissaareen, jossa järjestetään joka vuotinen Vaakku Volley rantalentiskilpalut. Tavoitteena ei kuitenkaan ollut kisojen seuraaminen vaan pääasiassa kaiken huomion varastaminen Majorkomitean leiriytyessä kallioille ja vähentäessä vaatteita. Vaakussa oli enemmän porukkaa mitä allekirjoittanut on koskaan elämänsä aikana kyseisessä paikassa nähnyt. Tämä johtuu varmasti siitä, että joko saarella on ollut tarjolla ilmaista viinaa, varmahuhu rookiekasteesta eli Singhin alastonuinnista on kirinyt ruton lailla, saarelle on syntynyt oma populaationsa ameeban ja naurulokin risteytyksestä tai ihmiset ovat tulleet seuraamaan pysyvätkö Majorkomitean Espoolaiset jäsenet hengissä saarella ilman jacuzzia ja hovimestaria.  
 
Tuurilla kohti Vaakkua
 
 
Kilpailun toisena päivänä eli sunnuntaina kaikki autokunnat läpäisivät cut:in selvittyään poliisien ratsiasta. Henkeä salpauttavia tilanteita kuitenkin koettiin puhallusten jälkeen, mutta niin kuin useasti, tilanteesta selvittiin kunnialla yleisön antaessa raivokkaat suosionosoitukset. Black flait lähti rutiinisti raivaamaan tietä pukeutuen mustiin. Huhujen mukaan kyseessä ei kuitenkaan ole hevimusiikin edustajia eikä käynnissä ole hautajaiset. Keli, kuten monen peli toisti itseään ja moni herra paukutti itsensä uusille ennen saavuttamattomille lukemille, kuten niin moni puntarille astuva elokuun lopussa.

Southern Masters 2014 kilpailun yhdeksännelle sijalle selviytyi Riku McIlroy, joka tunnetaan parhaiten siitä, että mies ”tarvii kaks väylää niinku Järvelää.” Kahdeksannelle sijalle kipusi kymin oma poika, Tavastilan pommittaja Angel Cabrera. Seitsemännelle sijalle paukutti T.Kukkonen, joka tuloksen perusteella keskittyi kierroksen aikana enemmän appiukon voiteluun kuin pelaamiseen. Kuudes sija meni Jukka Armourille, joka kuitenkin pystyi parantamaan tulostaan toisena päivänä. Viides sija luovutettiin hienon nousun tehneelle Keegan Kalajalle. Ensimmäisen päivän jälkeen toisena ollut Kaj J. ”meidän pitäis olla lääkäreitä ku avataan niin hyvin” Choi valahti ulos mitaleilta jääden neljänneksi. Kolmannen sijan nappasi Espoon otsatukka Jere Watson hyvällä toisen päivän tuloksella, vaikka mieheltä nähtiin myös muutama erittäin kyseenalainen avaus. Perintöhopeat anasti tällä kertaa Majorkomitean rookie Ramu Singh. Southern Masters 2014 voiton nappasi S. Gardio vieden toissavuoden mukaisesti naiset, rahat ja palkinnot. S.Gardion voittotulos jäi kuitenkin hyvin kauas hyvästä tuloksesta. Tällä kertaa ei karttakeppi riittänyt vaan Kymen Golf antoi vyötä hanurille. Tähän on kuitenkin tänä vuonna tyydyttävä.   
 
Top3

 
Ennen kilpailuja vauva.fi ja suomi24.fi foorumeilla spekuloitiin kysymyksiä liittyen Majorkomitean pelaajiin, kuten ennakkoraportissa asiasta kerroin. Nyt kun kisat ovat paketissa, voidaan näihin kysymyksiin vihdoin saada vastaus. Toden totta McIlroy on selviytynyt masennuksesta, jonka aiheutti Espanjan jääminen alkulohkoon. Sen sijaan McIlroy valitteli kärsivänsä kroonisesta työuupumuksesta. Majorkomitea toivoo voimia McIlroylle. Jukka Armourin suhteen ei voida täydellä varmuudella sanoa, että mies olisi saanut korkin kiinni, ja näin kisadelegaatio tuli siihen lopputulokseen, että korkki on ollut hetkellisesti kadoksissa. Sen sijaan partahöylää mies ei ole nähnyt sitten -95 lätkämestaruuden ja huhujen mukaan mies tunnetaankin nykyään Munkkiniemen Robinson Crusoena, sillä erotuksella, että ruoka hankitaan käärittynä foliorullaan. Voidaan todeta, että Ramu Singh selviytyi rookiekasteesta erittäin mallikaasti, mutta tasa-arvoisen avioliittoäänestyksen tuloksen vaikutus Singhin minuuteen jäi vielä hieman hämäränpeittoon. Tästä asiasta on kuitenkin olemassa erittäin vahvoja mielipiteitä ja sivistyneitä arvioita hyvinkin luotettavilta lähteiltä. Majorkomitea tulee kuitenkin läpi kesän seuraamaan tätä prosessia. Mitä tulee Choibaccan selviytymispakkaukseen, mainittakoon, että herra oli varustautunut tänä vuonna pakettiautolla. Tämä johtuu mitä ilmeisimmin siitä, että viime vuonna hieman mäkinen alusta heikensi Choin unen laatua, jolloin palautuminen ensimmäisestä päivästä ei ollut täydellistä ja pakettiauton takakontti korjaisi tämän räikeän virheen tänä vuonna. Eikä tässä vielä kaikki. Saamiemme tietojen mukaan, Choi petrasi viimevuodesta ja sammui tällä kertaa sänkyyn. Tiger Kukkosen löysi kuin löysikin ulos kehä III:lta, mutta ei muistanut, että kyseessä ei ole nuoruudesta tuttu labyrintti –peli, jossa ulostuloja on vain yksi tai kaksi, ja täten mies pääsi ulos pohjoisesta. Se oliko Jere Watsonin pääkarvoitus mintissä, jäi hieman epäselväksi miehen naamioituessa hattuun koko viikonlopun ajaksi. Ehkä mies häpeää otsatukkaansa vai tuleeko herralla sisäkumi läpi takaraivolla? Siitä ei kuitenkaan jäänyt mitään epäselvää, että oliko yleisössä naisia vai ei. Voin myös ilahduttavasti kertoa, että Keeganin miehinen kunto on toden totta, sanotaanko, että, hyvässä kunnossa. Turkulaismurteen aiheuttamasta psykoosista ei ollut tietoakaan ja mies pystyi välttämään Komitean turkulaismurteella varustettuja herroja kuten rehellisiä töitä. Angel Oksanen on ottanut oman paikkansa Black flaitissa, ja tässä vaiheessa voidaan todeta, että paluulippua ei vielä ole ostettu, mutta ahkerana harjoittelijana tunnettu Anglel voi muuttaa tilanteen hetkessä. Angelin paluu kymijoen alajuoksulle ei ollut niin tunteikas kuin mitä olisi voinut kuvitella. Ehkä mies piti tunteet hyvin kurissa. Sen verran miehen pasmat menivät kuitenkin sekaisin, että herra luuli McIlroyn instrumenttiä vaihdekepiksi.    

Kaikki yhteen, kisaviikonloppu sujui erittäin mainiosta ja kuten Majorkomitean tapahtumissa yleisesti, hyvää pyritään tekemään, mutta priimaa tuppaa tulemahan. Kisakrapulasta ei kuitenkaan hirveän kauan tarvitse kärsiä, sillä uuteen nousuun päästään jo kolmen viikon päästä, jolloin käynnistyy Majorkomitean kolmas kilpailu: Tour Classic – The Lake Side Open by Jukka Armour. Katseet ja ajatukset siirtyvät jo Ikaalisten suuntaan, jossa kisat tullaan järjestämään.
 
Parahimmat terveiset,
S. Gardio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti