torstai 23. huhtikuuta 2015

Puheenjohtajan ROAST!

Hyvät lukijat! Nyt kuppi kahvia ja mukava asento. Lyhyt katsaus majorkomitean menestyneimpään urheilijaan. S. Gardiolla on vyöllään Heinola Openin, Southern Mastersin ja Tour Classicin tittelit. Susiraja Championships täydentäisi henkilökohtaisen grand slamin.
Fore vaan komitean varapuheenjohtaja Gardio, oletko pitkän talven aikana ehtinyt miettiä mitä kaikkea sitä on jo golfin saralla saavutettu?

Kiitos kysymästä hyvää kuuluu. Talvi oli tosiaan pitkä ja myrskyinen niin kuin allerkijoittaneen draivi. Marraskuun synnyttämän depression syvimmillä vesillä löysin kuitenkin lohtua Aino jäätelöstä ja asuntoani koristavista pokaaleista. Tässä suhteessa golfvuodet ovat olleet antoisat tähän mennessä, mutta nälkä on takuu varmasti vähintään yhtä kova kuin Sörnäisten metroaseman tuntumassa parveleivilla kerjäläisillä.

Jokainen Major on omanlaisensa ja jokainen voitto on erityinen. Täytyy myöntää, että hyvän ystäväni Jordan Spiethin voitettua US Masters, silmänmunani muodosti onnenkyyneleen, kun puin Southern Mastersin kultaisen takin päälleni ja lähetin terveiset Augustaan. Paljon on vielä savottaa ja vastahan tässä on aloitettu.    

Oletko käynnyt pelaamassa vielä tällä kaudella?

Pelikierroksia on tänä vuotena kertynyt tasan nolla. Kävin pyörähtämässä Costa del Golfissa, mutta reissu osoittautui tutuksi B-luokan reissuksi ja golfkenttiä katselin vain auton ikkunasta. Jonain päivänä sitten. Tarkoitus ja kova yritys olisi päästä korkkaamaan golfkausi vapun jälkeen. Silloin kentällä voi tosin olla ruuhkaa, kun kaikki työläiset ovat krapulassa ja herrasmiehet pelaamassa.


Entä rangella? 

Sain migreenin kun ajoin rangen ohi. Tosiasia on se, että rangella pitäisi käydä säännöllisesti, mutta oma rangella käyntini tuppaa olemaan yhtä aktiivista ja säännöllistä kuin suurimman osan Majorkomitean jäsenten salilla käynti. Tulokset ovat sen mukaiset.

Tekeekö mieli edes?

Mieli tekee lähes päivittän, lähteä rangelle. Siinä vaiheessa kun lämpötila on enemmän kuin +15 ja tuuli alle 30 metriä sekunnissa niin kaivan mailat kaapista.Tällaisia päiviä Suomen kesä taitaa sisältää kaikkiaan noin parikymmentä.

Kuultiin huhua, että oot harjoitellut koko talven ja lähetät puolisosi kesän alkaessa pois hetkeksi aikaa, jotta pystyt keskittymään golfiin. Mitä odotuksia kaudelta?

Huippu-urheilu vaatii uhrauksia. Tämä on päivän selvä asia. Voitot eivät tule itsestään vaan ovat kovan työn takana. Pyrin myös omalla toiminnallani näyttämään esimerkkiä muille Majorkomitealaisille sekä tuhansille kasvaville tulevaisuuden lupauksille. Kaikki ylimääräiset stressiä aiheuttavat tekijät on pyrittävä minimoimaan ja olen päätynyt ratkaisemaan asian kuten Bull Mentula, joka ei seurustele siitä syystä, että naiset aiheuttavat stressiä ja sitä kautta katabolisen tilan elimistöön, jolloin proteiinisynteesi hidastuu.

Mikäli alkukesän jälkeen palkintokaappi ei täyty odoten lailla, harkitsen alkukesän häädön jatkamista loppukesään asti. Aika näyttää. Onneksi perheeni ymmärtää mitä huippu-urheilu vaatii ja on tukena päätöksissä.

Kaudelta odotan jälleen 100 %:n osallistumista itseltäni sekä muilta. Vähempään ei voi tyytyä. Kaksi hyvää kierrosta samaan majoriin ei kai olisi liikaa pyydetty?

Omat tavoitteet ajatellen tätä kautta?

Southern Mastersin ylivoimainen voitto ja Susiraja Championsin harjaaminen.

Meinaatko lyödä Draiverilla kertaakaan?

Kyllä. Viimeistään Southern Mastersissa ensimmäisellä kierroksella väylän 5 tiiboksista stressipallo vastaikkaiselle saarelle. 

Pakollinen majorvoittajaveikkaus:

Heinola Open: S. Gardio. Tupla tai kuitti. Kyl mä tän hoidan. Oon hävittän kiertopalkinnon joten ei varaa hävitä

Southern Maters: S. Gardio. Kotikisa. Yleisön edessä ei ole varaa hävitä. Mökkitontti luvattu kaupungilta ja pihakivet on jo ostettu.

Tour Classic: T. Kukkonen. Aika palata voittojen tielle.

Susiraja Championships: S. Gardio. Tämä voitto puuttuu, joten pakko veikata itseäni.


Miksi kannattaa seurata Majorkomiteaa joka somekanavalla tällä kaudella?

Hyvä kysymys. Naislukijoille tarjolla on tottakai tuubin täydeltä silmäruokaa, miksei myös mieslukijoille. Majorkomitea on sukupuolineutraali some -viestintäinstituutti. Ulkonäön lisäksi tarjolla on laatureportaasia niin koko kansaa koskettavista Major -kisoista kuin arkipäivän golfkierroksista. Tätähän kansa vaatii ja janoaa, tietää millaista arkea Majorkomitean jäsenet viettävät. Pieni kurkistus glamourin taakse.

Kauden kolme kovaa?

1. Kesäloma
2. Ring Five Invitational (Majortulokas jossain Mäntsälän pitäjässä. Onkse Pohjois-Suomessa?)
3. Majorkomitean futispelit
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti