perjantai 12. kesäkuuta 2015

Heinola Open 2015 ennakko

”Vasemmalle. Eiku toiselle vasemmalle! Siis toi..eiku toi mänty se oli. Oon satavarma että täällä se on.. Ehkä tuolla kannon alla.. F*#@!!” Ei, edellinen lause ei liity viattoman virkamiehen puutarhassa käyskenteleviin, poliisipukuihin sonnustautuneiden miesten suorittamiin kotietsintöihin vaan – hyvät naiset ja herrat, kyse on jostain ihan muusta. Ulkopuoliselle tuo vapisevilta ja hyvin kosteutetuilta huulilta lähtenyt lausahdus saattaa kuulostaa epätoivoiselta, mutta komitealaiset kuulevat siinä uskoa ja toivoa. Se on merkki kesästä.              

Tynnyrihuumejuttuakin suuremman mediahuomion saanut the Heinola Open on taas täällä. Tämä kulttuurin ja suvaitsevaisuuden kehto odottaa taas majorkomitealaisia nyrkit ojossa kuin huonon tapakasvatuksen saanut moottoripyöräjengiläinen.

Vaikka sapattiaan viettävä verinen enkeli ei tänä vuonna osallistukaan, ei voi tämän vuoden vuoden pokaalin kuittaamista pitää läpihuutojuttuna. Erityiskohtelua nauttiva puheenjohtajamme kävi jo paukuttamassa ennätystuloksensa valvovie… eikun hetkinen, niin valvovia silmiä ei ollut. Tämän kuitenkin hyväksymme Tigerille ja me muut koitamme päästä edes omalle tasollemme.


Majorkomitealaiseen tyyliin kuitenkin kaikki on mahdollista. Ei ole pois suljettua laikaankaan, että jopa itse Tiger valahtaa sinne pahamaineiseen Black Flightiin. Tämän parempaa ennakkoasetelmaa ei ole Majoreissa nähty, paineita jaetaan jo ennen kisaviikonloppua.Muista seurata viikonlopun tapahtumia eri tuuteista #roadtoheinola #hopen15. Lisäksi livescoret gamebookissa.


Tsemppii peleihin,


Cabrera o Choi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti