torstai 28. toukokuuta 2015

Puheenjohtajan ROAST - Keegan!

Heinola Open alkaa olemaan lähellä, reilu kahden viikon päässä. Bongasimme Keeganin Karelia golfin tiiboksista ja mies ehtikin lyöntiharjoitusten ohella vastata muutamaan kysymykseen.

Hoi Keegan, Heinola Openiin reippaasti alle kuukaus, onko harjottelu jo käynnissä?

Hoi hoi! Kauden 2015 teemana on herkkyys. Tarkemmin sanottuna käsien herkkyys ja harjoiteltu on koko kevät! Käsirasvapurkkia on pumpattu Sergio Gardion opeilla: lämmittely, suoritus, lepo. Heinolassa tullaan näkemään kaikkien aikojen liukkain ja pehmeäkätisin Keegan ja uskon vahvasti top 5 sijoitukseen.

Viime kausi oli osaltasi nousujohteinen ja teit mm. oman henkilökohtaisen lyöntiennätyksen. Meinaatko jatkaa samaa kehitystä tulevalla kaudella?

Paikallaan pysyminen on taaksepäin menemistä, joten ehdottomasti pyritään kehittymään tälläkin kaudella. Tänä vuonna olen poikkeuksellisessa tilantessa, kun ei ole tarvetta joka keväiselle täydelliselle svingiremontille. Tarve on ainoastaan tukkaremontille, mutta nykyisillä parturihinnoilla annan takatukan vielä kasvaa.

Minkälaisia muita odotuksia tulevalta kaudelta sinulla on? Entä tavoitteet?

Toivoisin, että kausi 2015 muistetaan hyvistä keleistä ja tasaisista skaboista. Odotan itseltäni lisää satasen alituksia ja kypsää peliä. Jälkimmäistä tuskin tullaan näkemään.

Tavoitteeni on tänä vuonna välttää jokaisessa skabassa Black flight. Sen lisäksi tavoitteena on vähintään kahdessa skabassa top 3. En tiedä, olenko vielä valmis voittamaan. Tavoitteeni on myös saada kerrankin jalkani ruskettumaan ja nostaa penkistä 70kg.


Myit kuulemma Riku McIlroylle draiverisi. Kai kerroit, että sillä lyödään hookia ihan huolella?

Kerroin rehellisesti, että sillä draiverilla pystyy lyömään mitä tahansa. Hookkii, roottorii, feidii, slaissii, kynttilöitä, duffeja.. Mitä tahansa. Kenties haasteellisin pikku kikka nähtiin viime vuonna Peuramaalla, kun löin pallon kohdesuunnasta lähes 90 astetta vasemmalle eli selkäni taakse.

Pakollinen majorvoittajaveikkaus: (lyhyet perustelut)

Heinola Open:
Ramu Singh - muiden vielä selitellessä talvikunnostaan, Ramu nakuttelee perusvarmalla pelillään selkeään voittoon.

Southern Masters: Jere Watson - koko heinäkuun levännyt ja lomaansa lähipelialueella kuluttanut Watson nousee legendojen joukkoon tiukassa taistelussa kisaisäntä Gardiota vastaan.

Tour Classic: Kaj J. Choi - elokuussa Choi alkaa jo kyllästymään vahvaan siideriin ja tämä näkyy välittömästi kentällä. Uskoisin, että pytystä taistelee myös Tiger ja Lex.

Susiraja Championships: Keegan Kalaja - Tahko on aina ollut itselleni vahva kenttä. Vai ovatko muut tässä vaiheessa kautta jo liian väsyneitä?

Teillä on kovat betsit aina Watsonin kanssa, avaappas kansalle tuota teidän life long vetoa? Jos voitat Watsonin kerrankin niin..?

Kyse on tasoituksesta. Jos tasoitukseni laskee alle Watsonin, on hän velkaa minulle 1000e, joka käytetään yhteiseen kivaan. Muistaakseni aikaa suorittamiseen oli jotain 50 vuotta, hahah.

Onko muita vetoja tälle kaudelle?

Neljä vuorokautta sitten lyöty nuuska/tupakka totaalikielto, jonka vaikutuksesta narskuttelen hampaitani yhteen tälläkin hetkellä.


Hypoteettinen kysymys: Pelaat toista kierrosta Majoria, lipulle matkaa 70m, johdat kisaa neljän (4) lyönnin turvin, mutta sun ja greenin välissä on 50m pitkä ja leveä vesieste, mitä teet?

Yli vaan ja lippua kohden! Todennäköisesti otan bägistäni 50 asteiseni ja lyön kovaa, mutta en täysillä. Katson loppuasennossa lyöntini loppuun ja pallon pysähdyttyä lipun viereen nostan mailan ilmaan ja heilutan lippistä yleisölle. Tap in ja nimi pokaaliin.

Tulevan kauden kolme kovaa?

1. Skabat: aurinko, bisse ja frendit
2. Uusi draiveri
3. Ruskettuneet pohkeet
Kiitos Keegan ja hyviä lyöntejä kolokesälle15!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti