tiistai 5. toukokuuta 2015

Puheenjohtajan roast - Choi

Roast saa kolmannen osansa ja ääneen pääsee kenties äänekkäin kaveri Komiteassa. Kaveri ei esittelyjä sen enempää kaipaaa. Hyvä naiset ja pojat, Choibacca!Terve Choi, tuttua tutumpi kysymys, miten talvi sujui?

Talvi on mennyt aika mukavasti. Koulun penkillä ja himassa mahaa kasvatellen, mä haistoin hyvissä ajoin tän "Dad Bod" trendin. Huomasin, että pelkästään noilla "kuin italialaisilla" - lätyillä ei tuu ihan parasta faijamahaa, pitää siin välissä vetää myös bisseä ja jäätelöä. Näissä oon onnistunu todella hyvin.


Olet kuluttanut Kolin lumia monet kaudet, mutta nyt oli viimeinen? Miten meinaat selvitä etelän lämmössä?

Täytyy myöntää, että vähän jännittää. Ehkä nyt ei jää muuta vaihtoehtoa kuin golfata paljon. Pitää jollain saada korvattua Kolin jättämä aukko. Mutta onhan se hauska muuttaa vihdoin pois täältä JTownista, aikansa kutakin.Mitä odotuksia tulevalta kolokesältä15? Mennäänkö täysin laba augi?

Aurinkoisia päiviä ja paljon Henkkaa. Tällä hetkellä vähän pelottaa noilla wedgeillä työstäminen, eli saa nähdä miten auki sitä labaa uskaltaa vääntää.Taidat myös olla ensimmäinen tästä porukasta, joka on kerennyt golfkentille, annoitko naisten voittaa vai eikö muuten vain sujunut?

Joo, pari rundia käynyt jo kiertämässä. Ei se ihan mitään herkkua tosiaan ollut, pelillisesti ainakaan. Enkä ainakaan myönnä, että olisin hävinnyt kellekään. Ja tosiaan ne wedget tuntuu ihan kamalilta käsissä.


Moni lukija on kysellyt sun tyylistä kentällä. Kaikkia tuntuu kiinnostavan mikä on sun inspiraation lähde? Miksi ne kaulukset pysyvät pystyssä?

Hahaha! Ian Poulter ja John Daly. Välillä osuu ja välillä ei. Aika paljon luen uusimmista golftrendeistä ja tietenkin selailen kaikki muotiblogit läpi. Mulla on aina aika hyvä kuva siitä, millaisia golfvaatteita ostan. Yleensä vaan kun pääsen kentälle asti, ne muodikkaimmat asusteet on muuttuneet pizzakuskin muotoon. Siitä oon kuitenkin todella onnellinen, että olen onnistunu pysymään erossa niistä Gardion käyttämistä taksikuskihousuista. Kauluksista sen verran, että mä en vaan tykkää noista polopaitojen matalista taitetuista kauluksista. Korkeat kaulukset herättelee sitä mun sisäistä monarkkia.


Voitit viimiset kaksi Majoria, voitatko myös seuraava(n/t)?

Mä ajattelin nappaa ainakin nää kaks seuraavaa. Heinolasta ja Kotkasta multa puuttuu ne voitot vielä. Olisi todella kiva ottaa se Tiger-tyylinen Grand Slam. Toisaalta kun mietin asiaa, niin onhan se vähän surullista jos mä ne voitan. Tykkään tottakai voittamisesta, mutta ei se -95 olisi tuntunut niin hyvältä jos ois voitettu jo pari kertaa pohjalle.Pakollinen Majorvoittajaveikkaus (ja lyhyet perustelut)


Heinola Open: Mä, mun suosikkimajor ja voitto puuttuu vielä.

Southern Masters: Mä. Kotkassa on ollu aina pirun takkusta, mut tänä vuonna oon valmis.

Tour Classic: Watson. Jore rakastaa kuulemma salaa kehävitosta ja mä vähän uskon, että Jeren kotiasiat on nyt siinä kunnossa, että pää kestää voittoon asti.

Susiraja Championships: Keegan. Jyrkän peli näytti kivalta jo viime kesänä. Loppukesälle jo saattaa päästä kisakuntoon varsinkin kun meinaa kuulemma täällä Susirajalla viettää koko kesän.


Kauden kolme kovaa?

1.  Lahden motari ennen ekaa majoria laittaa aina kesän käyntiin
2.  K-U-L-L-I matsit, luulen, että nää on tullu jäädäkseen.
3. Meikän Career Grand Slam
(4.) Mitkä ne futiskarkelot on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti