sunnuntai 10. elokuuta 2014

Tour Classic: Lakeside Open


Shalom, veljet!

Tämän kauden kolmannet sutimiset järjestetään Sastamalan Lakeside Golfissa, jonka tarkempi maantieteellinen sijainti tarkentuu Pirkanmaan maakunnan länsireunalle. Majoittuminen ja muu oheishöntyily suoritetaan Armourin suvun tiluksilla Ikaalisissa, jonne Majorkomitean kahdeksanpäinen karavaani suunnistaa perjantai-illaksi leipätöiden päätyttyä.
Viime vuonna kyseinen turnee pidettiin savolaisten ylistämässä ja profiililtaan osittain Linnanmäen vekkulaa muistuttavassa Kerigolfissa. Ja kuten arvata sopii, oli monen kokeneenkin kehäketun sipuli hajalla tai ainakin kärsinyt vakavia vaurioita kahden kisapäivän jälkeen. Maaliin kuitenkin päästiin ja  voittajaksi kruunattiin juhlallisin menoin parkkipaikan kupeessa Sergio Gardio, jonka peliesitykset ovat olleet molemmissa tämän kauden majoreissa ykköspaikan arvoisia. Edellä mainittujen faktojen vuoksi Gardio lähteekin kisaisännän papereissa selvänä ennakkosuosikkina taistelemaan Hämeen herruudesta. 

Kaksipäiväiset kisat starttaavat lauantaina heti aamusta klo 9.00 ja kenttänä toimii haasteellinen vuonna 2005 valmistunut Pirunpelto. Iltapäivään mennessä leaderboard on päivittynyt ajan tasalle ja pelaajat aloittavat valmistautumisen kohti ratkaisevaa päätöskierrosta. Komitea suunnistaa takaisin Ikaalisiin, jossa suoritetaan henkilökohtainen huolto ja lepo. Ehkä myös jotakin kypsää iltaohjelmaa on luvassa. Sunnuntaina sorvataan round 2 ja kentän virkaa toimittaa Järvenranta. Jännityksellä jäämme siis odottamaan kuka raapii itselleen kauden kolmannen majorvoiton ja ketkä pukevat sunnuntaina mustat paidat ennen kierrosta.

Tour Classic 2014, viikonlopun isot kysymykset:
- Toimiiko Gamebook?
- Ketkä ovat Black-flightissa?
- Voittaako Gardio taas?
- Onko HOPEN- video viimein valmis?
- Mikä on Lex Gabreran iskukyky?

 Kohta mennään,

- J. Armour

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti