maanantai 9. kesäkuuta 2014

Kisaisännän terveiset: Heinola Open 2014"A long time ago in a galaxy far, far away.."

Kenties elokuvahistorian mieleenpainuvin lause aloittaa niin itseäni kuin juuri sinua vuosien ajan viihdyttäneet, ihastuttaneet ja vihastuttaneet Star Wars -elokuvat. Lähes yhtä mieleenpainuvan ja mukaansatempaisevan aloituksen  Majorkomitean Major-saagalle 2014 antaa The Heinola Open. Majoreista perinteikkäimmän "HOpenin" aikainen ajankohta yllättää jälleen kerran komitean veljet housut nilkoissa ja antaa realistisen kuvan talviunilta herätellyistä pelitaidoista.

Perinteitä kunnioittaen kauden ensimmäisen Majorin taistelutantereena toimivat tappavaa tarkuutta vaativa Vierumäen oma Kuolemantähti Classic sekä Ewokin tapaan itsestään hempeän ja leppoisan ensivaikutelman antava, mutta otteen herpaantuessa julmasti selkäänpuukottava Cooke. Profiileiltaan toisistaan merkittävästi poikkeavat kentät tarjoavat mallikelpoisen ympäristön ennennäkemättömiin suorituksiin niin hyvässä kuin pahassa ja varmistavat, ettei mitään ole ratkaistu ennen kuin viimeinenkin putti on upotettu. 

Tällä kertaa rahalistan top 9 pelaajat yhteenkokoavan HOpenin ennakkoasetelmat ovat enemmän kuin mielenkiintoiset kilpavarustelun yltäessä kylmän sodan tasolle ja paikallisten pitäessä yllä kauhuntasapainoa. Ensimmäisen pallon räjähtäessä ilmoille lauantaina klo 7.30 ovat kaikki tiiboksissa FOREa huutavat pelimiehet varteenotettavia voittajakandidaatteja ja enemmän kuin tervetulleita taistelemaan Heinolan herruudesta - golfin osalta siis. Kuten aina ennen jotain suurta ja tuntematonta, nousee mieleen vain paljon kysmyksiä ja niin vähän on varmaa: uusiiko Prinsessa Leiaakin söpömpi Tiger Kukkonen mestaruutensa? Siivittääkö Blackflightin pimeät voimat jonkun herrasmiehistä varteenotettavaan vastaiskuun Sunnuntaina? Korjaako potin Komitean padawan Riku Tegra? Nähdäänkö Heinolassa Lekan paluu ja mitä Choibaccalla on tähän sanottavana?

Mikäli historia toistaa itseään, on edessä taas yksi ikimuistoinen viikonloppu, jota voimme sen jättämistä arvista ilolla muistella.

Viikonloppua innolla odotellen,

Leka 

"A long time ago in a city far, far away.."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti