torstai 12. kesäkuuta 2014

Sotahuuto

On taas se aika vuodesta, kun odotus on käynnyt täysin sietämättömäksi... Hetkinen, otetaanpas hieman takaisin. Aikaisempina vuosina juuri nämä päivät ovat kuluneet käsittämättömän hitaasti, kuin joulua odottaisi. Nyt kuitenkin vuoden ensimmäinen Major tulee todella yllättäen. En ole valmis vai olenko sittenkin?

Pieni golfhulluus minussakin asuu, mutta nyt se on "kadonnut". On melkein juhannus ja olen pelannut kokonaiset NELJÄ kierrosta. Se on todella vähän omalla kohdallani. Tässä vaiheessa kolokuumeen pitäisi olla kuumimmillaan ja into päästä kentälle todella kova, mutta kun ei niin ei! Eilenkin oli pitkästä aikaa mahdollisuus päästä rangelle hakemaan niitä silkkikäsiä. Olin jo menossa, en mennyt. Tekosyitä pelaamattomuuteen on monia: a) pääsiäisenä sattunut yläraajavamma b) muuttokiireet c) työt d) kouluhommat e) ei ole autoa. Selitellä voisi loputtomiin. En kuitenkaan jaksa, ei ole mun juttu.

Haha, ehkä tilanne ei kuitenkaan ole niin masentava kuin teksti antaa ymmärtää. Kaikilla noilla NELJÄLLÄ kierroksella olo on ollut kuin pikkupojalla. Onhan se nyt kivaa! Ja tavallaan olen vain tuudittautunut tilanteeseen, että kyllähän mä sen nyt uudestaan voitan ja onhan nuo pelikierrokset menneet ihan hyvinkin. Tämähän on kaikista pahin aseltelma, tiedättehän? Assumption is the mother off all fuck ups. Sitäpaitsi tässä porukassa ei varmoja voittajia ole. Aina on löytynyt uusi mies tittelin haltijaksi.

En missään nimessä väitä, että en odottaisi HOpenia. Tilannehan on kaikista paras omalla kohdallani, kaikki janoavat päänahkaani. Pakko myöntää, nautin siitä! Joten rakkaat peliveljet come and try. Tästä pytystä en helpolla luovu, sota on julistettu!

#HOpen14 alkakoon!

Rakkaudella
Tiger Kukkonen


P.S. GameBookista voi seurata 1. kierroksen mittelöä la 14.6. klo 0730 alkaen koodilla 825980.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti