torstai 26. kesäkuuta 2014

SHG - Luukki

Kävimme eilen testaamassa SHG:n toisen kentän, Luukin. Muutaman kerran golfurani aikani olen tuolla muistaakseni kyntänyt, mutta kenttä tuntui enemmän uudelta tuttavuudelta kuin vanhalta arkkiviholliselta. Opiskelija GF-hintoja väijyneenä tiiaus oli jo 14:50, joka pakotti jättämään rangen ja chippailut omaan arvoonsa, onneksi näin sillä Lakiston nurmirangesta intoutuneena Luukissa odotti aina yhtä nihkeät muovimatot.

Kentän haastavin Par-3 väylä nro 11


Itse kenttänä Luukki muistuttaa huomattavan paljon Lakistoa. Korkeuserot eivät ole pelissä kovin suuressa arvossa, mutta samoja elementtejä on silti huomattavissa. Leveät väylät ja lukuisat kaksitasogriinit tekivät tästäkin kentästä todella nautinnollisen, mutta haastavan. Useaan otteeseen tuli lähestyminen pudotettua väärälle puolelle griiniä ja kaksi puttia oli enemmän sääntö kuin poikkeus. Jos pitäisi hatusta nostaa parempi kenttä niin päätös taipuisi hieman Lakiston puolelle.

Luukin miinukset ja plussat:

- Klubimiljöössä parantamisen varaa
- Ei Premium kärryjä
- Pro Shopin valikoima suppea
- Vähän turhan hiekkaiset tiiboksit

+ Jopa virheellisen halpa 15€ GF?! (Hinnaston mukaan menin 17-vuotiaasta, kiitos!)
+ Kentän kunto
+ 3,5€ Taukohiivat
+ Espoon kesäsää
+ Maanantaisin mahdollisuus pelata ilman Greencardia. Maanantaisin kentällä tosin saattaa olla aikamoinen sirkus, mutta tälläinen käytäntö on varmasti mainio väylä päästä sisään lajiin hajottavaan meininkiin

3 kovaa:

Keeganin Tied Over-All Best, voitettujen taukobissejen määrä kaksinumeroisiin lukemiin jo kesäkuussa ja caddiemaster tytön jäätyminen Majorkomitean poikien maksaessa kierrosta

Kalaja löysi pari ankkaa


Nyt allekirjoittaneen mailat menevät jäähtymään pariksi viikoksi, kun lähden etsimään peliin uusia tuulia purjehdusreissulta Turun saaristoon.

-Watson

2 kommenttia:

  1. Moi. Tarkoitatko premium kärryillä näitä JuCadin kärryjä? http://www.youtube.com/watch?v=MrLLzN-KdWw

    VastaaPoista