lauantai 7. kesäkuuta 2014

Esittelyssä Jukka Armour III

Esittelyssä: Jukka Armour III
Kotiseura: Ruukkigolf, RuG
Aloittanut golfin: 1999, EGS
HCP: 15
Lempimaila: 52° Vokey
Suosikkikenttä: Kerigolf
Tavoitteet kaudelle 2014: Selviytyä Heinolan yöstä ja rundeista K. Choin kanssa sekä raapia yksi Major –voitto.Opettaja. Oppi-isä. Mentor. Jukka Armour III on omistanut elämänsä vähäosaisten ja tietämättömien johdattamiseksi, ja jakaa näinä päivinä suunnatonta tietämystään sekä lapsille että aikuisille kouluissa ja kodeissa. Jukasta puhuttaessa ensimmäisenä tulee mieleen positiivisuus ja aito Pepsodent -hymy! Ihannevävy kuvaa yhdellä sanalla hefen olemuksen ja tilanne kuin tilanne tuntuu ihan ookoolta tässä seurassa. Munkkiniemen adoniksen musikaalisuus ansaitsee myös erityismaininnan; mies ei pelkää tarttua kitaran varteen ja lurauttaa sulavaa juustoa suustaan balladin muodossa. Kuuluisasta "Mies ja kitara" -kombosta aiheutuu ajoittain myös suurempia golfkentän ulkopuolisia ongelmia, kun Majorkomitean muut jäsenet joutuvat ajamaan kolmenkympin kriiseissään täydellistä aviomiestä etsiviä naisia Armourin ympäriltä Majoreiden kuumissa after-partyissa.

Jokaisen mahdollisen golf -aiheisen opetusvideon YouTubesta katsoneena Armour on hyvinkin sinut lyöntinsä kanssa ja myös apuvälineitä on hyödynnetty; mieleen tulee ranteen asennon korjaava hanska, jota lienee käytetty myös muihin kuin golfin opetustarkoituksiin. Virheitä pyritään välttämään siis viimeiseen asti ja varmuus on miehen valttikortti. Kierot lyönnit ja soketit ovat yhtä harvinaisia Armourin mailasta kuin Istanbulin ihme. Mies onkin rokannut keppejä jo parin vuosikymmenen ajan, joka tekee herrasta varsin varteenotettavan vastuksen kesän Majoreihin. Myös kaikki oheiskisat ovat vaarassa päätyä Jukan onkeen; viime vuoden PCOpenin pisin drive voitettiin varmalla spoon -sijoituksella väylälle muiden missatessa puskiin, järviin ja punaiselle tiiboksille.

Osittain menestys ja onnistuminen sekä elämässä että golfissa johtaa positiivisesta elämänasenteesta ja terveellisistä eväistä. Muiden pumpatessa savukkeita ja olutta, Jukka kaivaa usein banaanin, pähkinöitä tai terveyspirtelön bägistä, jolloin ero ns. kunnollisen ihmisen ja pahatapaisemman Majorkomitealaisen välillä korostuu.

Ainoiksi heikkouksiksi voidaan lukea oman lyönnin ylianalysointi, liian useat pakan sekoitukset pro -valmennuksessa sekä koko Majorkomitean yleisin vaiva, kuoriutuva sipuli. Allekirjoittaneen sipuli on ollut alusta asti koko Suomen heikoimpia, ja varsin usein kentällä on voinut synkistellä yhdessä Jukan kanssa sokettien ja kylkkärien jälkeen. Karmaiseva kierros muuttuu usein paremmaksi, kun on hyvää seuraa sekä hyvässä että pahassa, kiitokset siitä. Pääasia että peliseura on viihdyttävää.

Todellinen 2014 kisakunnon mittaus tehdään heti kesäkuussa kauden ensimmäisessä Majorissa Heinolassa, josta Armour onkin kerännyt varsin messevät meriitit. Voitto ja toinen sija antavat miehelle menestyksen avaimet lapaan vuosi toisensa jälkeen. Vilpittömästi onnea kesän koitoksiin!

Lopuksi lainaan Armourin lempifilosofia:
Voittajat eivät usko sattumaan. (Friedrich Nietzsche)
-Ramu Singh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti